Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ines, my tez ! 1 maja lecimy ze Stavanger do Berlina. Niedlugo te wielgachne lotnisko otwieraja, bo juz nam wiadomosc przyszla, ze jak bedziemy wracac 7 czerwca do Norwegii to z nowego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No my będziemy leciec Norwegianem ale dat konkretnych jeszcze nie znamy bo nie jestesmy pewni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
W Norwegian jest ok. Ja lubie latac tymi liniami. Bo w Ryanair czuje sie jak sardynka w puszce,he,he
Milych lotow dziewczeta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hehe ja tez lece norwegianem i to juz w ten wtorek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
I ja tez juz tylko zostaly 4 dni hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
A im blizej tym bardziej panikuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ja na katar i kaszel polecam inhalacje z soli fizjologicznej jesli chodzi o niemowle i oklepywanie pleckow. Bardzo pomagaja takie inhalacje i nieszkodza poprawa jest szybko widoczna. Inhalacje sa duzo lepsze i zdrowsze od kropli czy spray do nosa. Naprawde swietna sprawa!
Jakis czas temu Emma mi sie pochorowala myslalam ze skonczy sie zapaleniem oskrzeli lub w gorszym wypadku zapaleniem pluc jedno i drugie dobrze mi znane jesli chodzi o dzieci. Emma miala problemy z oddychaniem, bardzo sie krztusila gdy kaszlala ale lekarze zgodnie twierdzili ze infekcja jest tylko w gardle. Inhalacje jej bardzo pomogly po tygodniu juz prawie nie bylo sladu po beeeeee chorobsku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Moj maly ma juz katar chyba ze 2 tygodnie:/ ale nie ma zadnych innych objawow tylko jakos 2-3 razy dziennie musze mu duzego glutka wyciagnac i jest ok wiec nie wiem czy cos z tym robic czy nie:/ lekarka powiedziala ze poki nie ma kaszlu ani goraczki to nie grozne:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
A jak robisz te inhalacje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
no, to prawda, ze norwegian jak na tanie linie to ma dobre warunki i tak 'normalnie' jest
my tym razem linia sardynek lecimy
no, ale nikt nie obiecywal luksowow hihihi, jakos damy rade

wlasnie Marta jak robisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok